Balans? Wat is dat?!

We hebben een drukke baan, gezin en sociaal leven. We racen met kinderen naar sportvelden en zwembaden, zetten tussendoor zo goed we kunnen gezonde maaltijden op tafel, lopen zelf hard of zwoegen in de sportschool en liggen ‘s nachts wakker met to-do lists in het hoofd. Om het maar niet te hebben over allerlei verplichtingen zoals voorlezen op school, met je schoonmoeder naar het ziekenhuis en met de hond naar de trimsalon.

We streven geluk en gezondheid na, maar rennen intussen onszelf voorbij. Het voelt als een strijd die je niet kunt winnen. Altijd trekt er iets of iemand aan het kortste eind. Bij haast is een makkelijke maaltijd heel fijn, maar het saboteert misschien je doel tot gewichtsverlies. Intussen kom je chronisch energie en slaap tekort wat de kilo’s aan je lichaam geplakt houdt, ondanks je sport en dieet efforts. Je hebt gewoonweg geen ruimte in je hoofd om dit patroon om te buigen. Dan erbij, je eet toch gezond, dus wat kun je er dan aan doen? 

Adem even uit...investeer in jou! 

Krijg die grip op je gezondheid en je gewicht weer terug, door te investeren in jezelf. Goede voeding en de juiste beweging hoeft niet voor iedereen hetzelfde te betekenen. Wat we geleerd hebben over gezond eten en de beste sporten, klopt helaas zeker niet altijd. De juiste voeding, maar ook beweging en lifestyle, voor jou, buigt het patroon waar je in zit om. Het geeft je je energie terug en helpt je je doelen bereiken, met jou aan het roer!

Ik ben jouw kennisbank, je stok achter de deur, je klankbord, degene die alle informatie die je op internet leest in perspectief zet en jouw grootste aanmoediger. Jij? Jij hebt de regie over jouw eigen reis en transformatie. Het is hard werken, maar het voelt goed omdat je dit doet voor jou. En wat je voor jou doet, doe je in feite voor iedereen om je heen.

Je kunt bij mij terecht voor een vragenuurtje, (dieet)begeleiding per uur of voor een volledig (gunstig geprijsd!) programma met begeleid sporten en lifestyle-advies.

Specialisaties van RealFoodGirl

Afvallen kan op vele manieren en niet voor iedereen is dezelfde manier de beste. Het belangrijkst vind ik dat voeding de gezondheid bevordert. Een gezonder lichaam functioneert beter en dat heeft directe gevolgen voor energie, humeur, het gemak waarmee vet verbrandt wordt en de regulering van de bloedsuikers en bijbehorende hongergevoelens.

Gecertificeerd Primal Health Coach

Ik ben gecertificeerd Primal Health Coach via de enige opleiding hiervoor, gegeven vanuit California, USA. Primal leven baseert zich op de evolutie van de mens gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding, lifestyle en gezondheid. De Primal lifestyle is in mijn ervaring een fantastische manier om al je doelen te bereiken op een manier die vooral lichamelijk gezien de minste inspanning kost.

Varianten hierop zijn het Paleo-dieet en LCHF (low carb, high fat), welke zo hun eigen, vaak striktere, kenmerken hebben. Ik bespreek graag met je wat Primal zo anders maakt, waarom het geen hype, FAD of kortdurende gril is en waarom ik denk dat enkele aanpassingen in je gewoonten in deze richting, veel verschil kunnen maken. We kunnen volledig Primal gaan, of, wat vaker voorkomt, elementen hieruit toepassen en kleine lifestyle veranderingen maken en gaandeweg bepalen wat wel en niet bij je past.

Verder ben ik HBO-opgeleid diëtiste, een beschermd beroep, en daarmee bevoegd om advies te geven over voeding bij o.a. verhoogd cholesterol, verhoogde bloedsuikers, hoge bloeddruk en obesitas. In al mijn adviezen zul je principes uit de evolutionaire (Primal) gezondheid terugvinden, maar natuurlijk is het belangrijkst dat de adviezen passen bij jouw leefstijl en wensen!

16 Weken Custom Food&Fit Plan

€799

Jij bent helemaal klaar met je eet- en lifestyle patroon, je droomt van meer energie, lekker in je vel zitten, die lastige kilo’s eraf en voor eens en altijd het roer om gooien. Je wilt de controle terug, de grip op je gezondheid terug en je doelen bereiken.


Dan is dit uniek en gepersonaliseerd plan voor jou! Met kennis, coaching, samen bewegen, lifestyle advies en nog veel meer...

Lees verder

Gratis Kennismakingsgesprek

Op de praktijk of bij jou thuis!

Plan nu zelf jouw gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek!


We spreken elkaar ongeveer een half uurtje (bij jou of bij mij) over wat je wilt bereiken en wat ik kan betekenen voor jou. Tot 20 km van 5037PM kom ik gratis naar jou toe!


Stuur een berichtje, of boek hem zelf

boek nu

Vragenuurtje

€75 voor één uur - €115 voor dubbeluur

Hulp bij etiketten lezen? Zijn maaltijdvervangers gezond? Is suikervrij en glutenvrij een hype en wat is de (on)zin ervan? Welke pakjes drinken zijn het beste?


Ook fijn om samen met een vriend(in) te doen, kies dan de optie "2 uur"!


Stuur een berichtje of boek zelf  

boek nu

(Dieet) Begeleiding

€37,50 per half uur

De huisarts kan je doorverwijzen naar de diëtist voor dieetadvies wegens bijvoorbeeld te hoog cholesterolgehalte. Als gediplomeerd diëtiste kun je hiervoor bij mij terecht. 


Met (dieet) begeleiding per (half) uur neem je precies af waar je behoefte aan hebt. In een kennismakingsgesprek of via mail bespreken we de mogelijkheden en eventuele vergoedingen door de zorgverzekeraar. 


Stuur een berichtje of boek zelf een gratis kennismakingsgesprek 

boek nu