16 weken custom Food&Fit Plan

€799

Voor iedereen die helemaal klaar is met het huidige eet- en lifestyle patroon. Je droomt van meer energie, lekker in je vel zitten, die lastige kilo’s eraf en voor eens en altijd het roer om gooien. Je wilt de controle terug, de grip op je gezondheid terug en het vertrouwen dat je dit zult bereiken terug.

Vooraf:

Gratis informatiegesprek; een gesprek over jouw wensen en ervaringen, en informatie over mijn werkwijze en mogelijkheden. Als dit een match is waar we beiden vertrouwen in hebben komen we tot een voorstel voor begeleiding die aansluit bij jou.

Start:

Voorafgaand aan je eerste sessie houd je een Eetdagboek bij en noteer je vragen, struikelblokken, twijfels, je (gezins)situatie en overige zaken die van belang zouden kunnen zijn. Zo kunnen we in week 1 meteen starten!

Locatie:

Ik kom naar je toe (tot 20km vanaf “5037 PM” zonder toeslag) of bij RealFoodGirl op de praktijk, afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden in de agenda.

Inhoud:

Week 1 t/m 12 – 6 sessies van 60 minuten en 6 sessies van 30 minuten:

Elke week zien we elkaar (ik kom naar je toe [tot 20km vanaf “5037 PM” zonder toeslag]), bespreken we hoe het gegaan is, krijg je nieuwe informatie en maken we nieuwe actie-onderwerpen. We houden je gewicht bij en de ontwikkeling van bijvoorbeeld buikklachten, energieniveau, zelfvertrouwen en hoe je je voelt. Verder doen we samen oefeningen, gaan we wandelen of naar de supermarkt, krijg je recepten en praten we over zaken waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken binnen het gebied voeding, lifestyle & gezondheid. Net waar jij behoefte aan hebt.

Bij de laatste sessies bespreken we wat de lange termijn struikelblokken kunnen zijn en wat je kunt doen om de grip terug te krijgen mocht je het gevoel hebben deze te verliezen. Je bent op de hoogte van wat gezond precies inhoudt en welke voeding, sporten en lifestyle dit ondersteunen en welke niet, kunt dit toepassen op je eigen situatie en bent flink op weg naar je gewichtsdoel. Kortom: je bent expert over jou!

Het deel van intensieve begeleiding wordt beëindigd, echter de ondersteuning niet!

Week 13 t/m 16 - Nazorg:

Circa 4 weken na de cursus (week 16) sluiten we telefonisch of in een 15-minutengesprek hier op de praktijk de ondersteuning af. Tot aan dit gesprek kun je nog gebruik maken van de bel/mail/app Service. Als je daarna nog vragen hebt of ondersteuning wenst zijn er losse sessies bij te boeken tegen een voordelig tarief.

Service:

Gedurende het gehele traject tot aan het afsluitend gesprek kun je me via mail, App of telefoon bereiken voor vragen, overleg of advies. 

Kosten:

De totale prijs voor dit persoonlijke begeleidingstraject van 4 maanden, is slechts €799! 

Deze investering in jou is eigenlijk niet in waarde uit te drukken! Wat is het je waard om te weten wat voor jouw situatie werkt? Om kennis en ervaring te hebben in een gezonde lifestyle en dit patroon succesvol te behouden over een lange termijn? Om die overtollige kilo's kwijt te raken, lekkerder in je vel te zitten en niet meer het gevoel te hebben dat je vast zit in een negatieve spiraal? 

Pak deze kans en krijg de grip op jouw gezondheid terug! 

Inbegrepen:

Alle contacturen die we hebben, alle reiskosten (tot 20 km van 5037PM), een Eetdagboekje, recepten, mail-, bel, of App-contact en kantoorwerk zoals het aanleggen van een dossier, uitzoekwerk, nasturen van informatie en dergelijke. 

Niet inbegrepen:

Niet standaard inbegrepen in de service zijn onder andere dagmenu's met uitgebalanceerde en berekende hoeveelheden en verhoudingen voedingsstoffen en het na berekenen van dagen uit het Eetdagboekje. 

Meer weten?

Boek een gratis kennismakingsgesprek hier op de praktijk, of bij jou thuis 

Boek nu