omelet-quiche

Snelle Pizza-omelet

Het begon met zin in quiche, of eigenlijk de spekjes en romige kaas van de quiche, gecombineerd met het voornemen geen bloem te gebruiken, tijd-/energiegebrek en de vondst van een blik artisjokken en wat olijven. Het eindigde met een omelet in pizza-stijl.

Ik kookte een hand broccoliroosjes in 5 minuten gaar, bakte intussen 2 plakjes spek, klutste 2 biologische eitjes en deed daar 2 artisjokharten in stukjes bij, wat olijven, ham, geraspte (parmezaanse) kaas, zwarte peper, zout en oregano bij en goot dit samen met de broccoli over het spek. Een handvol gehalveerde cherrytomaatjes meebakken zou het voor velen helemaal af maken, maar persoonlijk heb ik mijn tomaten liever niet meegebakken.

Klaar was mijn Pizza-omelet, mijn lunch van gisteren, om 10.30 uur. Mijn knorrende maag was heel blij!

Leave a Comment